Fehmarn

Fehmarn er et litterært projekt, der løber over de femten til tyve år, eller indtil Fehmarn-tunnellen står færdig. Hver femte måned tager Vagn Remme til Rødby for at følge byggeriet og skrive en roman, noveller, reportage eller noget helt fjerde. Du kan følge med her på siden, der vil være uddrag af skrivearbejdet og videoer, billeder med mere.

Jeg ved ikke, hvordan det her ender. Jeg ved hvordan det begynder. Det begynder med at jeg tager til Rødby, skriver fra og omkring Femernprojektet. Hvad indholdet i det jeg kommer til at skrive skal være ved jeg ikke. Men det at bygge bro knytte to lande sammen og det at tidsperspektivet er over ti år synes jeg er spændende. Jeg kommer til Rødby hver femte måned, opholder mig der i to døgn og skriver om min oplevelser omkring byggeprojektet og så må vi se, når tunellen er færdig hvad det er jeg har fået skrevet.

Her på siden kan du følge med i mine oplevelser og læse uddrag af tekstmaterialet.

Video/billeder

Her kommer til at være fotos og videoer af de oplevelser jeg har, når jeg er i Rødby. Første gang jeg tager af sted er midt i maj 2018. Du kan også følge med på min facebookside.

Uddrag

Her kommer der uddrag af det tekstmateriale jeg skriver under mine ophold.