uDkAnt

er et dansk tidsskrift, der præsenterer tidens litteratur. Næste nummer kommer 20. november. uDkAnt er et godt eksempel på at litteraturen er levende i Danmark, og er for dig der gerne vil følge med i hvad der sker i dansk litteratur. Det er vores ambition, at tidsskriftet med tiden vokser sig til et betydende blad for læsere, både dig som bare gerne vil læse god litteratur, men også for vores kommende generationer, der gerne skulle vedblive med at få god bevidsthedsudvidende litteratur du kan stole på. Det er stadig en sandhed, at litteraturen, læsning og skrivning er noget der er dannende for mennesket, og det er det vi vil. Lige nu er redaktionen under opbygning, men efteråret ud er det stadig Mikael Josephsen der er redaktør. Fra og med 2019 tager Vagn Remme over. Her vil vi gerne udvide redaktionen og udvide antallet af udgivelser om året.

Hvis du går med forfatterdrømme, eller er forfatter er du meget velkommen til at sende redaktionen bidrag. Vi læser alt, men svarer kun, hvis vi bringer dine tekster i bladet. Vi yder ikke redaktionel bistand til dine tekster eller kommer med forslag til forbedringer. Bidrag sender du til: udkant@vagnremme.dk

Pris pr. nummer 150 kr. inklusiv forsendelse. For løssalg bestil under billedet af det enkelte tidsskrift. Du kan læse et uddrag af tidsskriftet ved at klikke på billedet.

Abonnement 500 kr. inklusive forsendelse. For abonnement klik herunder.

Udkant #5 udkommer 20. november

uDkAnt

Udkant #4

uDkant

Udkant #3

uDkAnt

Udkant #2

uDkAnt

Udkant #1

uDkAnt